TestKost
Om oss

Om oss

Skribenter

Vi som står för innehållet på testkost är en träningstrio med över 50 års kombinerad erfarenhet. Vi började alla använda kosttillskott innan det blev vanligt i Sverige och har gått igenom både bättre och sämre produkter bland alla kategorier av produkter som säljs idag. Vår inriktning inom träningen skiljer sig vilket har hjälpt oss att identifiera på vilka sätt kosttillskott kan hjälpa till beroende på hur man faktiskt tränar.

Vi vill nu gärna dela med oss av vår stora kunskapsbank för att andra inte ska behöva lära sig av alla de misstag man kan göra på vägen till att hitta de vettigaste produkterna.

Kort om oss som jobbar här:

Jonas

Jonas började med balett från tidig ålder men detta byttes snabbt ut mot kampsport. Vissa skador ledde dock till hård träning på gym istället och uthållighetssporter som maraton och hinderbanelopp, och på det spåret är det idag.

Mikael

Mikael hade från dag ett på gymmet som mål att bygga muskler. Muskelbyggandet är idag sekundärt och har istället bytts ut mot funktionalitet och styrka. Även här satte vissa skador stopp för att nå mycket längre i muskelbyggandet även om nivån fortfarande är hög.

Matias

Matias är den äldsta av oss och har aldrig haft andra mål än att bli stark. 20 år efter debuten på gymmet kan han fortfarande lyfta tre gånger sin kroppsvikt i marklyft, vilket de övriga på redaktionen möjligtvis kommer att få höra för alltid eftersom de inte längre ens är nära att nå samma nivå. Matias fortsätter att utvecklas i styrka trots sin ålder.

Vision

Vår vision är att skapa en portal som fokuserar på kosttillskott, träning och hälsa. Vårt mål är att testa de flesta kosttillskott som erbjuds på den svenska marknaden och varva detta med tips och inspiration.

Hemsidan kommer alltid att vara gratis och det som möjliggör det är våra läsare. Desto fler läsare vi får, desto mer tid och pengar kan vi lägga ner på hemsidan, innehåll och produkter.