TestKost
Bästa Testobooster - 10 toppval testade och presenterade
TesterTestobooster

Bästa Testobooster - 10 toppval testade och presenterade

Senast uppdaterad: 2023-10-02

Testoboosters börjar bli allt mer populära och utbudet ökar snabbt. Dessa tillskott innehåller olika ämnen som på naturlig väg hjälper dig att öka din testosteronproduktion. De kan bidra med både ökad muskelmassa, styrka och prestation. Kvaliteten och resultatet varierar mycket mellan olika tillskott så därför är det viktigt att köpa tillskott från pålitliga aktörer med goda betyg och recensioner. Testoboosters innehåller olika örter, mineraler och vitaminer som är gynnsamma för både testosteronproduktion och hård träning.

Jonas J
Jonas JExpert inom nutrition och träning

Testobooster Bäst i Test 2024

Vi undersöker många aspekter av både produkter, försäljare och tillverkare när vi betygsätter produkter. Från kundnöjdhet och garantier till tillverkning, certifieringar och innehåll. När det kommer till just testoboosters så tittar vi särskilt noga på följande tre punkter:

Innehåll – Innehållet ska vara naturligt och ha egenskaper som faktiskt fungerar, inga utfyllnadsämnen eller tveksamma substanser. Ett bra tillskott använder högkvalitativa råvaror som verkligen ger effekt.

Effekt – Resultatet är ju det viktigaste, en testobooster ska ge en påtaglig effekt. Du ska efter några dagar märka av skillnad på gymmet och ditt mående annars fyller produkten ingen funktion. Vi testar produkterna vi recenserar och betygsätter resultatet.

Prisvärdhet – Pris och effekt ska stå i god balans. Det betyder att en dyr produkt har större krav på sig att prestera, vi förväntar oss helt enkelt mer av ”exklusiva” kosttillskott och mindre av budgetvarianter.

Topp 10 bästa Testobooster

1. RAW Test

4.8
Bäst i Test

"Potent formula som förbättrar prestation och allmänhälsa"

Storlek

120 kapslar

Kapslar / portion

4 st

Antal portioner

30 portioner

Huvudingrediens

D-asparaginsyra
 • Mycket goda resultat
 • Uppiggande och energiboostande
 • En lång rad nyttiga och effektfulla ämnen
 • Stora kapslar och stora portioner

Recension

RAW Test är ett väldigt populärt testobooster-tillskott. Det tillverkas och säljs av Svenskt Kosttillskott. Produkten är framtagen för att skapa så goda förutsättningar som möjligt att bibehålla och förbättra dina testosteronnivåer. Utöver detta så innehåller produkten flera ämnen som är viktiga för muskelbygge och hård träning.

Testosteronhöjande ingredienser

DAA och bockhornsklöver återkommer ofta i träningstillskott. Ämnena används för att ge energi och öka i muskelmassa. DAA är en aminosyra vars fullständiga namn är d-asparginsyra. Aminosyran förekommer naturligt och reglerar testosteronet i kroppen. Det finns forskning som antyder att DAA ökar testosteronet, men det är inte 100 % fastställt. Bockhornsklöver har liknande egenskaper som DAA och även här finns en vetenskaplig antydan att ämnet fungerar, men det är inte helt fastställt. Bockhornsklöver har även visat sig ha en positiv inverkan på insulinet, verka inflammationshämmande samt bidra till en normal matsmältning.

Tabell över innehåll i Mutant Test

Tillsatt metabolismkomplex

Ett metabolismkomplex kallat Energy-yielding används i RAW Test för att upprätthålla en normal energi- och ämnesomsättning. Detta hjälper kroppen att smälta mat, ta upp näringsämnen, återhämta sig och vara redo att prestera maximalt inför träning. Ämnena i komplexet består av flera olika vitaminer som alla bidrar till tidigare nämnda processer. Piperin (svartpepparextrakt) är tillsatt för att öka kroppens förmåga att absorbera vitaminerna.

Tabell över innehåll i Energy-yielding-komplex i Mutant Test

Övriga ämnen

Tillskottet innehåller även nitrat, champinjon-, brännesle- och vindruvskärnextrakt. Dessa ämnen har flera olika hälsofördelar, de förbättrar den kardiovaskulära hälsan och förhöjer blodflödet vilket kan ge en positiv inverkan på både din fysiska och sexuella prestation. Ämnena är inte direkt kopplade till testosteronhöjande egenskaper men förekommer i RAW Test för deras generella prestationshöjande egenskaper.

Resveratrol, vitamin C och alfa liponsyra har alla antioxidanta och antiinflammatoriska egenskaper. Detta hjälper kroppen ytterligare att hantera påfrestning och återhämta sig snabbare. Resveratrol har dessutom studerats brett för sina många hälsofördelar, från cancerförebyggande egenskaper till kardiovaskulära fördelar.

Sammanfattning

Vi märkte redan efter några dagar av en ökad energinivå, framför allt kopplad till prestationen på gymmet med även under arbetstid. Energin på gymmet kan liknas vid en PWO utan koffein och betaalanin, alltså ett fokus och bra tryck men utan stickningar och stirrighet.

En tämligen potent formula som är kompetent och noga sammansatt. RAW Test är inte enbart en testobooster, det är ett hälso- och prestationstillskott. Tillskottet innehåller inga kostigheter och alla ämnen har studerats i någon utsträckning, flera har många studier bakom sig som intygar dess hälsoeffekter. RAW Test räcker egentligen om enda prestationshöjande tillskott, skippa PWO:er, EAA, BCAA och liknande och kör enbart RAW Test en period och komplettera eventuellt med några proteinshakes. Du kommer att bli imponerad av effekten.

1. RAW Test
4.8
Svenskt kosttillskott

2. Elit Nutrition Testo PRO

4.5
Bästa premium

"Annorlunda innehåll som fungerar"

Storlek

120 kapslar

Kapslar / portion

3

Antal portioner

40

Huvudingrediens

Amarant
 • Unika ingredienser
 • Påtaglig effekt
 • Mycket hög dagsdos
 • Dyr att ta en längre tid

Recension

Elit Nutrition Testo PRO är ett lite annorlunda tillskott. Fokus ligger på växten Amarant och svampen Matsutake, men klassikern bockhornsklöver har även tillsats. Innehållet är lättöverskådligt men inte helt klockrent utifrån ett testoboostande syfte. Dagsdosen är mycket hög och tanken är att ta tillskottet under en kortare period för en intensiv ökning av prestation.

Innehåll

Amarant (A. caudatus) är en ätbar växt som är rik på protein och essentiella aminosyror. Ett populärt växtprotein inom flera kosttillskott och som går att köpa som rent pulver. Växten är även rik på vitamin A, C, flera vitamin B-komplex samt kalcium, järn och magnesium. Svampen Matsutake har antiinflammatoriska egenskaper som hjälper dig med återhämtning, förhindrar överträning och förebygga skador.

Tabell över innehåll i Elit Nutrition Test PRO

Bockhornsklöver har vi redan nämnt några gånger i tidigare recensioner. Det är en växt som uppvisat vissa testosteronhöjande egenskaper i studier. Tillsammans med NMDA är det dessa två ämnen som gör Testo Pro till en testobooster. NMDA, eller N-metyl-d-asparginsyra, är ett derivat av DAA och har lite andra egenskaper. Båda föreningarna har studerats för sina prestations- och testosteronhöjande egenskaper. Generellt sett används DAA i större utsträckning i detta avseende medan NMDA används för sin positiva inverkan på fokus, minne och hjärnfunktion.

Sammanfattning

Svenska Elit Nutritions testobooster är egentligen ett multivitamin med bockhornsklöver. Att produkten förekommer på vår lista är för att den gav en god effekt under testperioden. Rent innehållsmässigt imponerar den inte särskilt. Både Amarant och Matsutake saknar belägg för att varken bibehålla eller höja ditt testosteron. Men ändå så fick Testo Pro höga betyg i våra praktiska tester. Ökad energi på gymmet, bättre fokus och bättre sömn var några av fördelarna som testpersonerna rapporterade. Om du vill testa något nytt så kör på Elit Pro, ett annorlunda innehåll som verkar fungera.

2. Elit Nutrition Testo PRO
4.5
Proteinbolaget

3. L-Argiplex Total Man

4.5
Bäst för lusten

"Vitaminrikt tillskott som ger långsiktig energi och lust"

Storlek

90 tabletter

Kapslar / portion

2 st

Antal portioner

45 portioner

Huvudingrediens

Aminosyrekomplex
 • Välbeprövade ingredienser
 • Vann "Årets energiboost" i Swedish Health Awards 2017
 • Ökar energi och sexlust
 • Inte optimerade för prestation på gymmet

Recension

L-Argiplex Total Man är en uppföljare till den populära L-Argiplex med en ny formula speciellt framtagen för mäns behov. Produkten är en energi- och lusthöjare som innehåller aminosyror, vitaminer, mineraler och ginseng. Den har blivit nominerad av svenska folket samt vunnit utmärkelsen ”Årets energiboost” i Swedish Health Awards 2017, en gala som uppmärksammar hälsa.

Aminosyrakomplex

Ett aminosyrakomplex bestående av L-citrulin, L-arginin och L-ornitin är centralt för tillskottet. L-citrulin är viktigt för fysisk prestation, blodflöde och hjärthälsan, och har även visat sig ha positiv inverkan på erektil dysfunktion genom att förbättra blodflödet i hela kroppen. L-arginin har liknande egenskaper och kan även minska träningsvärk. Även L-ornitin bidrar till fysisk prestation genom att förbättra återhämtning och sömnkvalitet, L-ornitin är också lugnande och stressreducerande. Samtliga aminosyror förekommer naturligt i kroppen, men vi behöver få i oss extra genom kost eller tillskott.

Tabell över innehåll i L-Argiplex Total Man

Viktiga vitaminer

L-Argiplex Total Man innehåller flera vitaminer som verkar för en bättre närings- och energiomsättning. Det leder till bättre sömn, återhämtning och allmänhälsa. Vitamin C, B6, E samt folsyra är också särskilt viktiga för immunförsvaret. En frisk och hälsosam kropp är förutsättningen för hård träning, energi till vardags och en normal sexlust.

Upplevelse av tillskottet

L-Argiplex Total Man är inte en träningsfokuserad testobooster som RAW Test. Tillskottet är framtaget för att förbättra allmänhälsan, piggheten och sexlusten. Vi upplevde en förbättrad sömnkvalitet under den period vi tog tillskottet, lättare insomning och förhöjd sömnkvalitet. Någon större effekt på träningen kunde vi inte uppmäta, men bättre sömn betyder bättre återhämtning och det är något som garanterat märks av i längden.

Sammanfattning

L-Argiplex är tänkt att tas över längre tid, då gör sig tillskottet som bäst. Och med ett portionspris på runt sex kronor så är det ett ekonomiskt kosttillskott. Det är rikt på vitaminer och vissa mineraler vilket betyder att du kan skippa andra vitamintillskott. Var noga med att inte överdosera några ämnen om du väljer att ta andra tillskott.

3. L-Argiplex Total Man
4.5
Svenskt kosttillskott

4. Core Tribulus 90

4.4
Bästa Tribulus-tillskottet

"Bästa Tribulus-produkten på marknaden"

Storlek

100 kapslar

Kapslar / portion

2 st

Antal portioner

50 portioner

Huvudingrediens

Tribulus terrestris
 • Unik och potent sammansättning
 • Bra pris
 • Höjer atletisk prestation och sexlust
 • Tribulus har inte effekt på alla

Recension

Core Tribulus 90 innehåller främst växten Tribulus terrestris. Tribulus återkommer i flera olika kosttillskott för sina potentiella hälsoeffekter. Plantan växer i stora delar av världen och har använts i århundraden inom folkmedicin. Idag används extrakt från plantan för sin förmåga att förhöja prestation och öka på muskelmassa, det finns även belägg för att växten bidrar till en normal sexlust och förbättrad fertilitet.

Innehåll

Innehållet är enkelt att sammanfatta; Tribulus terrestris samt magnesium, zink och vitamin B6. Zink och magnesium är viktiga mineraler vid träning. De upprätthåller många olika funktioner i kroppen, bland annat muskel- och nervfunktion, immunförsvar och bidrar till en normal benstomme. Vitamin B6, eller pyridoxin som vitaminet också kallas, spelar en viktig roll för nedbrytningen av proteiner samt produktionen av melatonin och seratonin. Därmed är vitamin B6 mycket viktigt för sömn och återhämtning.

Tabell över innehåll i Core Tribulus 90

Vetenskapligt stöd

Flera studier har gjorts på Tribulus terrestris med avseende på växtens förmåga att öka fysisk prestation och muskelmassa. Det vetenskapliga underlaget är av varierande resultat. En del studier fann en statistiskt signifikant förändring mellan kontrollgrupp och studiegrupp gällande styrkeprestation och ökning av muskelmassa. Medan andra studier inte har lyckats visa på någon skillnad. Samma sak gäller växtens inverkan på fertilitet och sexlust, vissa studier har uppmätt en skillnad medan andra har misslyckats med att göra så. Fler studier behövs innan vi kan fastställa en vetenskaplig konsensus.

Sammanfattning

Upplevelsen av Core Tribulus 90 var i stora drag positiv. De flesta testpersoner vittnade om ett bättre fokus och mental närvaro på gymmet, medan några få inte märkte någon skillnad alls. När det kommer till sexlust och libido så var samtliga överens om att de upplevde en positiv skillnad. Goda praktiska erfarenheter, ett bra portionspris och ett lämpligt innehåller ger Core Tribulus 90 en plats på vår topplista.

4. Core Tribulus 90
4.4
Svenskt kosttillskott

5. Mutant Test

4.3
Bäst för träningen

"Grym effekt på uthållighet och mental ork."

Storlek

90 kapslar

Kapslar / portion

3-6 st

Antal portioner

Upp till 30 portioner

Huvudingrediens

Bockhornsklöver
 • Omfattande innehåll
 • Rik på flera kraftfulla örter
 • En klassiker som varit med länge
 • Blir snabbt dyr

Recension

Mutant Test liknar Svenskt Kosttillskosts RAW Test i sammansättning; flera komplex bestående av olika ämnen har sammanförts för maximal effekt. Produkten har ett rikt innehåll med många ämnen varav flera har ett gott renommé och används brett inom flera kosttillskott. Mutant Test tillverkas av den kanadensiska företaget Mutant som fokuserar primärt på bodybuilding och powerlifting.

Vigor Stack

Innehållet i Mutant Test är uppdelat på två komplex, på innehållsförteckningen kallat Vigor Stack och AA Stack. Vigor Stack innehåller primärt DAA (D-asparaginsyra) samt bockhorsklöver, därutöver är flera örter med liknande egenskaper tillsatta. DAA och bockhornsklöver ökar båda testosteron och muskelmassan enligt flera olika studier men det finns inget vetenskapligt konsensus än så länge. Rent anekdotiskt så fungerar båda ämnena väl och har goda betyg och är uppskattade runt om i världen. De örter som ingår i Vigor Stack är rysk rot, tranbär, macarot och havre. De bidrar till en normal energiomsättning, innehåller många olika vitaminer och mineraler och tros ha en positiv inverkar på testosteronproduktionen generellt.

AA Stack

AA Stack kan liknas vid ett välfyllt multivitamintillskott. Det innehåller olika örter- och växtextrakt samt flera vitaminer och mineraler. I högst koncentration ser vi nässelextrakt från brännässla. En växt som är mycket rik på näringsämnen och har antiinflammatoriska egenskaper. Även hesperidin och gurkmeja har antiinflammatoriska egenskaper. Damianabland och macarot har i århundraden använts som afrodisikum, men modern vetenskap har inte kunnat stödja detta. Magnesium och zink är viktiga ämnen vid hårdträning då de är essentiella för en lång rad processer i kroppen.

Sammanfattning

Mutant Test är ett högkoncentrerat och högkvalitativt kosttillskott som innehåller allt du kan förvänta dig av en testobooster. Ingredienserna har egenskaper som förhöjer både styrka, muskelmassa och libido samt återhämtning och immunförsvar. Mental närvaro och bättre uthållighet på gymmet märkte vi av redan efter några dagar. Att kunna hålla ett högt tempo rakt igenom ett långt och tungt gympass var den största fördelen. Men kom ihåg att tung och intensiv träning frestar på så använd Mutant Test i perioder för bästa effekt.

En nackdel är priset, runt 10 kronor per portion vid lägsta doseringsrekommendationen. När vi testade produkten så låg vi på den övre doseringsrekommendationen, alltså 6 kapslar per dag. Då landar priset på det dubbla vilket är ganska saftigt. Men om du vill lägga lite extra pengar så rekommenderar vi Mutant Test, koncentrationen av ämnen är hög och effekten tydligt märkbar.

5. Mutant Test
4.3
Gymgrossisten

6. Viking Power Devil's Thorn

4.2

Storlek

120 kapslar

Kapslar / portion

4 kapslar

Antal portioner

30 portioner

Huvudingrediens

Tribulus terrestris
 • Rik på zink och framför allt tribulus
 • Finns billigare tribulus-produkter

7. Olimp TestoXeed

4.1

Storlek

120 kapslar

Kapslar / portion

2 st

Antal portioner

60 st

Huvudingrediens

D-asparaginsyra
 • Mycket rikt innehåll
 • Få tabletter per portion
 • Mycket dyr

8. Viking Power Odin Test-O-War

4.0

Storlek

120 kapslar

Kapslar / portion

4 st

Antal portioner

30 st

Huvudingrediens

Bockhornsklöver & Tribulus terrestris
 • Rik på bockhornsklöver
 • Mycket omtyckt produkt
 • Stora, svårsvalda tabletter

9. JACKED Testo Booster

3.8

Storlek

120 kapslar

Kapslar / portion

4 st

Antal portioner

30 portioner

Huvudingrediens

Testofen®
 • Hämmar östrogenbildning
 • Rik på zink och magnesium
 • Stor skillnad i upplevd effekt

10. Elexir Pharma Teston Man Balans

3.8

Storlek

60 kapslar

Kapslar / portion

2 st

Antal portioner

30 st

Huvudingrediens

Bockhornsklöver
 • Rik på mineraler
 • Bra pris
 • Endast 300 mg saponiner

Köpguide Testobooster - Tips för ett lyckat köp

Ett bra köp av kosttillskott börjar med att ta reda på vad du behöver. Du behöver sannolikt inte alla kosttillskott som erbjuds, så att göra ett smart urval kommer att vara gynnsamt för både träningsresultat och plånbok. Om du vill få en extra kick på gymmet och bättre driv så borde du testa en testobooster, de har varierar effekt men många talar om att de faktiskt ger en, kanske framför allt, mental boost och motivation.

Om du misstänker att du har onormalt låg testosteronnivå så ska du i första hand ta kontakt med sjukvården och inte köpa kosttillskott. Via läkare kan du få hjälp att nå normala nivåer. Trötthet, låg sexdrift och motivationsbrist kan dock bero på många saker och behöver inte alls vara kopplade till låga testonivåer. Men om du vill maximera dina resultat på naturlig väg i gymmet så är testoboosters ett alternativ.

Innehåll

För att välja rätt testobooster så kan du gå på betygen i listan ovan. Den är rangordnad efter generellt bästa resultat utifrån flera personers tester. Men ta en noggrann kik på innehållsförteckningen för att se om det finns något du inte tål eller bör äta. Om du vet att vissa ämnen fungerar särskilt bra för just dig så bör du såklart välja en testobooster som är rik på det ämnet, eller rent av köpa en produkt som enbart innehåller ingediensen. Ingredienser som är särskilt bra att hålla utkik efter är bockhornsklöver, d-asparaginsyra, vitamin D, zink och magnesium. Vitamin D, zink och magnesium återfinns i många andra populära kosttillskott som ZMA, vissa återhämtningsdrycker och olika vitamintillskott, se noga över ditt dagliga intag så att du inte får i dig för mycket. De fem föregående ämnena har visat sig ha god effekt på träning, återhämtning och allmänt välmående.

Kundnöjdhet

Kundnöjdheten säger mycket om en produkt. Både betyg och recensioner är intressanta att titta på. Vi läser igenom mängder av recensioner under våra produkttester från återförsäljare, forum, sociala medier och på tillverkarnas hemsidor. Det ger en bra förståelse för vilken typ av effekt man kan förvänta sig och vilka egenskaper produkten inte uppfyller.

Trovärdighet och brand image

När det kommer till kosttillskott så finns det och har funnits många blufföretag. Företag som säljer produkter med falska löften och mirakelkurer, vilseledande marknadsföring i olika grad och tillskott inte ens innehåller vad som sägs. Till och med olagliga och hälsovådliga preparat har sålts. För att undvika att bli lurad så undersöker vi alltid återförsäljaren och tillverkaren noga, vi tittar på deras omdömen på sidor som Trustpilot samt söker efter reportage och artiklar som uttalat sig om bolaget. Det är viktigt att företaget bakom produkten är genuin och ärlig och faktiskt erbjuder en produkt som håller vad den lovar.

Frakt och garantier

Det är tyvärr sällsynt med garantier på kosttillskott, men det förekommer faktiskt. En pengarna-tillbaka-garanti gör att du kan testa olika kosttillskott och utvärdera om de fungerar för dig eller inte, och i värsta fall åtminstone få pengarna tillbaka. Läs dock garantin noga, det är inte alltid helt lätt att uppnå rekvisiten för garantin.

Frakt är sällan ett problem, i Sverige har vi så pass bra infrastruktur att du får ditt tillskott efter ett par dagar oavsett återförsäljare. Men fri frakt och expressalternativ är såklart sådant som vi väger in när vi betygsätter produkten. Om du köper tillskott från utlandet så kan fraktkostnaden vara betydande, överväg då att antingen köpa i bulk av något du verkligen vet fungerar eller leta efter en svensk produkt med liknande innehåll istället. Kom ihåg att mirakelprodukter inte finns så oavsett hur bra en amerikansk testobooster låter så kan vi lova att liknande kvalitet återfinns på den svenska marknaden.

Så höjer du din testosteronproduktion

Att höja testosteronproduktionen är gynnsamt på flera sätt, från ökade resultat i gymmet till bättre välmående och förhöjd sexlust. Det finns många aspekter som påverkar testosteronet både negativt och positivt. Nedan går vi kortfattat in på några av de viktigaste, men det finns mycket mer som du kan förändra i din vardag.

Träna regelbundet

Regelbunden styrketräning är en rutin som otvivelaktigen kommer att ge dig hälsofördelar både i det korta och långa loppet. Ett stillasittande liv skadar kroppen på många olika sätt, både fysiskt och mentalt. Och allteftersom mer forskning görs så står en sak allt tydligare: träna regelbundet för ett friskt och långt liv!

Variera din träning och ha kul. Det kan inte understrykas nog att en rutin som är rolig också är en rutin som du kommer att bibehålla. Även om styrketräning och intervallträning har visat sig ha störst positiv påverkan på testosteronproduktionen så är all träning bättre än ingen. Så se till att träna.

Bibehåll en hälsosam vikt

Övervikt har en direkt koppling till låga testosteronnivåer, detta har uppmätts gång på gång i flera studier. Män som är överviktiga tenderar att i stor utsträckning ha lägre testosteron. Ät nyttigt och balanserat och träna regelbundet, komplicera inte saker i onödan utan se till att genomföra positiva förändringar i ditt liv mot ett hälsosammare du.

Minska stress

Ohälsosam stress för med sig en rad problem, både fysiska sjukdomar och mentala problem men även sänkta testosteronnivåer. Se till att hålla vardagsstressen i schack, ju bättre du är på det desto lättare är det också att bibehålla hälsosamma rutiner.

Sov ordentligt

Regelbunden sovrutin hjälper kroppen att återhämta sig och förbereda sig inför morgondagen. Försök att lägga dig och gå upp samma tid oavsett om det är vardag eller helg. Såklart kan du ta lite sovmorgon på helgen, men att vända på dygnet med en sen krogrunda på lördagarna rubbar din sömncykel enormt.

Produktjämförelse

ProduktStorlekKapslar / portionAntal portionerHuvudingrediens
RAW Test
4.8
120 kapslar4 st30 portionerD-asparaginsyra
Elit Nutrition Testo PRO
4.5
120 kapslar340Amarant
L-Argiplex Total Man
4.5
90 tabletter2 st45 portionerAminosyrekomplex
Core Tribulus 90
4.4
100 kapslar2 st50 portionerTribulus terrestris
Mutant Test
4.3
90 kapslar3-6 stUpp till 30 portionerBockhornsklöver
Viking Power Devil's Thorn
4.2
120 kapslar4 kapslar30 portionerTribulus terrestris
Olimp TestoXeed
4.1
120 kapslar2 st60 stD-asparaginsyra
Viking Power Odin Test-O-War
4.0
120 kapslar4 st30 stBockhornsklöver & Tribulus terrestris
JACKED Testo Booster
3.8
120 kapslar4 st30 portionerTestofen®
Elexir Pharma Teston Man Balans
3.8
60 kapslar2 st30 stBockhornsklöver

Vanliga frågor om Testobooster

Vad tycker du om den här artikeln?

Betyg 4.9 / 5 (35 röster)

Läs några av våra liknande artiklar