TestKost
Bästa Yogamatta - 8 toppval testade och presenterade
TesterYogamatta

Bästa Yogamatta - 8 toppval testade och presenterade

Senast uppdaterad: 2023-09-06

En yogamatta är ett utmärkt sätt att öka bekvämligheten för inte bara yoga, utan flera olika sorters övningar som går att göra hemma eller dit man väljer att ta med sin yogamatta. Yogamattor kommer i flera olika utföranden och modeller. Med vårt test som grund har vi lyckats ta fram en lista med de bästa yogamattorna i olika prisklasser. Den yogamattan som höll högst klass rakt igenom blev Yogamatta Sacred Extra Thick Ivory White teståret 2024.

Mikael H
Mikael HExpert inom kost, hälsa & träning

Yogamatta Bäst i Test 2024

Det finns vissa grundkriterier som bör uppfyllas för att en yogamatta överhuvudtaget ska kunna fungera för sitt syfte. En yogamatta får varken vara för tunn eller för liten för att nämna några få av dessa. Våra experter har valt ut de yogamattor som uppfyller grundkriterierna för att sedan prova yogamattorna i praktiken. Frågeställningen som ligger till grund för testet lyder enligt följande:

 • Material – Vilket material är yogamattan tillverkad i? Uppfyller materialvalet förväntningarna för det material som har valts?
 • Funktion – Fungerar yogamattan som tänkt? Yogamattan ska inte glida runt, ge stöd och dämpning och inte börja falla isär eller slitas kort efter inköp.
 • Skötsel – Hur enkelt är det att hålla yogamattan ren och fin? Är det enbart handtvätt som gäller eller finns det andra möjligheter också?
 • Pris – Hur stor andel av priset har med funktion och kvalitet att göra, och hur mycket betalar man för att enbart få ett speciellt märke på yogamattan?

Topp 8 bästa Yogamatta

1. Yogamatta Sacred Extra Thick Ivory White

4.7
Bäst i test yogamatta

Tjocklek

6 mm

Storlek

183 x 61 cm

Material

PVC

Vikt

1,5 kg
 • Hög prisvärdhet
 • Vacker och lugnande
 • Stor, tjock och bekväm
 • Låg vikt
 • Sämre grepp mot kroppen om man svettas väldigt mycket och lätt

Recension

Yogamattan Sacred Extra Thick Ivory White av Love Generation är en lugnande, ljus och fin yogamatta. Storleksmässigt mäter den 183 gånger 61 cm vilket gör att den bör lämpa sig bra även för längre personer. Tjockleken ligger på 6 mm istället för de vanliga 4 mm som ofta kan ses. Det här bör ge en riktigt mjuk och bekväm yta att röra sig på. Trots att yogamattan är både stor och tjock, väger den enbart 1,5 kg.

När vi rullar ut yogamattan har vi inga bekymmer med att få den att ligga kvar på golvet. Yogamattan som är tillverkad i PVC material har en räfflad yta som säkerställer ett bra grepp mot både golvet men också kroppen. Yogamattan fungerade perfekt under ett helt vanligt yogapass med lite lägre svettnivå. När vi sedan provade fria övningar och blev riktigt svettiga blev greppet mot kroppen lite sämre.

Sacred Extra Thick Ivory White kan tvättas I maskin och kan därmed givetvis även tvättas för hand. Det rekommenderas dock att torka av yogamattan för hand för att slippa onödigt slitage vilket på sikt blir resultatet om den ofta tvättas i maskin. Det går snabbt att torka av yogamattan men det är faktiskt riktigt bekvämt att kunna maskintvätta den någon gång ibland för att få bort allt smuts.

Sammanfattning

Sacred Extra Thick Ivory White är en riktigt vacker men också praktiskt yogamatta. Den är bekväm, stor och lätt att sköta. Greppet är bra men om man har lätt för att svettas kan greppet bli lite sämre än vad den annars är. Prisbilden ligger bra till med tanke på att det här är en kvalitetsprodukt. Vi är riktigt nöjda och kan verkligen rekommendera den här yogamattan!

1. Yogamatta Sacred Extra Thick Ivory White
4.7
Soul Factory

2. Flowlife Flowmat

4.5
Bästa premium-yogamatta

Tjocklek

4 mm

Storlek

183 x 61 cm

Material

Kork & naturgummi

Vikt

2,3 kg
 • Utmärkt grepp på både ovan- och undersidan
 • Varm och bekväm
 • Håller sig fräsch länge
 • Kanske något tung

Recension

Yogamattan Flowmat av Flowlife har lyckats med att ta fram en riktigt intressant yogamatta. Man har satsat på att vara helt naturlig eftersom naturlighet går hand i hand med yoga.

Yogamattan är tillverkad av både kork och naturgummi för att få de bästa egenskaperna från två världar. Naturgummit används på undersidan för att mattan inte ska glida runt, och korken på ovansidan för att maximera bekvämligheten och stabiliteten.

Ytan på mattan är 183 x 61 cm med en tjocklek på 4 mm. Yogamattan är lagom mjuk även om den kanske kunde ha varit lite mjukare, men det kompenseras av att den dämpande förmågan ändå är utmärkt och utan att det känns som om man sjunker in i yogamattan.

Den här mattan glider verkligen inte runt när den väl rullats ut. Korkytan ger ett fint grepp under hela yogapasset. Även när svetten börjar rinna verkar det inte påverka greppet överhuvudtaget vilket också brukar vara en egenskap som kork har. Ligger man ner mot ytan känner man också av en värme mot huden vilket ytterligare ökar avslappningen.

Flowmat kan tyvärr inte tvättas i tvättmaskin, men korkmaterialet som helt naturligt är antibakteriellt och vattenavvisande till viss del gör att både fläckar och lukt har svårt att fastna. Det smidigaste sättet att rengöra Flowmat är helt enkelt att torka av den med en fuktig trasa och vid behov blanda i lite diskmedel.

Sammanfattning

Flowmat är en av de mer imponerande yogamattorna i vårt test. Mattan är helt naturlig och med utmärkta egenskaper. Det finns få praktiska nackdelar om man enbart ser till produkten i sig, men det är inte den billigaste yogamattan. Vi tycker ändå man får bra valuta för pengarna.

2. Flowlife Flowmat
4.5
Flowlife

3. Yogamatta merinoull

4.4
Bästa yogamattan med hög bekvämlighet

Tjocklek

ca 15 mm

Storlek

200 x 90 cm

Material

Merinoull

Vikt

2,7 kg
 • Överlägsen bekvämlighet
 • Stor yta
 • Kan tvättas i maskin
 • Högt totalpris - men mycket yogamatta för pengarna

Recension

Yogamattor kan komma i flera olika material och utföranden, men det är få som är gjorda av merinoull. Det är dock precis vad den här yogamattan är tillverkad av och inte bara det, den är även riktigt stor!

Yogamattan mäter 200 x 90 cm och är med marginal både bredare och längre än alla de andra vanliga modellerna. Tjockleken är ungefär 15 mm vilket även det är riktigt tjock, men det har att göra med att ullen är väldigt fluffig och mjuk, och kan tryckas ihop mycket. Hela produkten i sig består dock inte av merinoull, utan ullen har sytts fast på en plastyta för att kunna fästa i något och botten består av latex för att inte glida runt. All yta som kommer i kontakt med kroppen kommer dock att vara merinoull.

Precis innan snöret som håller ihop yogamattan knyts upp kan man känna att den stora storleken också gör matta en hel del tyngre. Vikten landar på 2,7 kg vilket kan vara till besvär för vissa men inte andra.

Mattan rullas enkelt ut och latexen på undersidan ser verkligen till att den kommer att hållas på plats. Det är en helt annan känsla att yoga på merinoull jämfört med alla andra material. Det kan kännas ovant att sjunka ner så mycket i yogamattan, men känslan mot huden är både varmare och trevligare. Svetten samlas heller inte i stora pölar utan sugs upp och fördelas i ullen.

Längden, och särskilt bredden gör att man aldrig behöver lämna mattan vid de vanligaste övningarna vilket är bekvämt. Skillnaden blir större än man först kanske tänker sig om man är van vid yogamattor där de flesta är runt 60 cm breda, och denna är hela 90 cm bred.

Skötseln av yogamattan är lätt. Den går både att tvätta för hand men även i maskin på låg temperatur och ullprogram. Om man svettas väldigt mycket skulle det kunna bli lite besvärligt med den här modellen. Det går inte riktigt att torka bor svetten utan man får låta svetten avdunsta eller tvätta den. Dock vid själva användningen är inte svett några problem, men ytan kommer inte hålla sig fräsch lika länge.

Sammanfattning

Den här yogamattan i merinoull sticker verkligen ut. Den är definitivt dyrare än de flesta andra, men den är också helt överlägsen när det kommer till dess storlek och bekvämlighet. Den känns mjuk och snäll mot huden och inte ens ett kallt golv kommer att kännas igenom den. Om varken tyngden eller priset är ett bekymmer, och man inte svettas otroligt mycket finns det ingen anledning att söka vidare!

3. Yogamatta merinoull
4.4
Soul Factory

4. Casall Yoga mat Grip & Cushion III

4.3
Bästa yogamattan för bra grepp

Tjocklek

5 mm

Storlek

183 x 68 cm

Material

Naturgummi & polyuretan

Vikt

3,1 kg
 • Utmärkt grepp även vid svettiga yogapass
 • Högt pris
 • Kräver mer skötsel än vanliga yogamattor

Recension

Casall Yoga mat Grip & Cushion III är en lite annorlunda yogamatta. De flesta brukar ha satsat på en kombination av olika naturmaterial eller enbart på plastmaterial, men här har man istället blandat både naturmaterial och plastmaterial för att få de bästa egenskaperna.

Yogamattan är tillverkad av både naturgummi och polyuretan som är en form av plast. Den här kombinationen ska både ge ett utmärkt grepp samtidigt som greppet inte försämras om det blir väldigt svettigt.

Storleksmässigt mäter yogamattan 183 x 68 cm vilket är relativt vanliga mått, och med en tjocklek om 5 mm. Den är alltså lite tjockare än de 4 mm som brukar vara standard. Däremot är yogamattan en av de tyngre med sin vikt på 3,1 kg. Det säger lite om dess densitet och förhoppningsvis om dämpningsförmågan.

När mattan rullas ut ligger den platt och fast mot golvet. Materialet är riktigt dämpande och inget glid på varken ovan- eller undersidan upplevs. Eftersom yogamattan ska vara väldigt greppvänlig även när det blir svettigt, ser vi till att bli ordentligt svettiga med flit. Det bildas inga pölar utan svetten sjunker effektivt undan, och det goda greppet behålls.

Yogamattan kan tyvärr inte tvättas i maskin utan det är handtvätt som gäller. Eftersom materialet till stor del suger upp svett för att bibehålla greppet kommer skötseln vara lite viktigare här än för andra yogamattor för att slippa dålig lukt. Det här är en bieffekt av att ge bästa möjliga grepp, vilket inte fås om svetten hade fått liga kvar i pölar på ytan.

Sammanfattning

Casall Yoga mat Grip & Cushion III är en intressant och bra yogamatta som lämpar sig perfekt för de svettiga passen. Den är dock lite dyr och kommer att kräva mer omhändertagande för att inte börja lukta. Vill man dock ha det bästa möjliga greppet på de svettiga yogapassen är det dock helt klart värt priset.

4. Casall Yoga mat Grip & Cushion III
4.3
Gymgrossisten

5. Gymstick Premium Yoga Mat

4.1
Bästa yogamattan för avancerad yoga

Tjocklek

3 mm

Storlek

172 x 61 cm

Material

Naturgummi & PU

Vikt

1,81
 • Bra grepp
 • Goda val av material
 • Hjälplinjerna gör susen
 • Hade fått vara lite tjockare och längre

Recension

Yogamattan Premium Yoga Mat av Gymstick är en yogamatta som kommer med en simpel, men väldigt användarbar detalj som man sällan ser hos andra yogamattor.

Yogamattan har ett naturligt utseende och är tillverkat av naturgummi och PU material som är en form av konstläder. Yogamattan har specifika sidor där svarta ska användas mot golvet. Storleksmässigt är den här drygt en decimeter kortare än vad yogamattor brukar vara och måtten landar således på 172 x 61 cm.

Något som vi verkligen tycker om med den här yogamattan är de ack så enkla, men riktigt användbara hjälplinjerna som finns på ytan. Det finns en som går längs med på mitten, och tre olika hjälpstreck både bak och fram. Den första tanken som dyker upp är varför det inte är fler yogamattor som har dessa linjer? Det gör det mycket lättare att se en utveckling och långsamt men kontrollerat jobba sig mot mål man har satt upp.

Mattan i sig sitter bra mot underlaget och glider inte runt. När vi kliver på hade vi önskat lite mer dämpning än vad som fås, men det är ändå godkänt. Greppet är bra mot kroppen och verkar inte ändras nämnvärt av svett. I vissa övningar saknar vi de där 10 cm som fattas i längd men det är främst en personlig preferens.

Den här yogamattan kan självklart inte tvättas i maskin utan det är trasa som gäller. Den ljus ytan kan dock bli lite smutsig med tiden men det mest går bort genom att gnugga om det skulle fastna.

Sammanfattning

Det här är en bra yogamattan och det som höjer upp den mest är just linjerna som finns på ytan. Utan dessa hade vi haft svårt att uppskatta den lika mycket. Vi skulle vilja ha lite mer tjocklek och lite längre längd. Själva greppet på båda sidor är vi också nöjda med. Hade det inte varit för hjälplinjerna hade priset varit för högt, men nu kan vi godta prissättningen.

5. Gymstick Premium Yoga Mat
4.1
Träningsmaskiner

6. Master Fitness träningsmatta

4.1

Tjocklek

4 mm

Storlek

185 x 61 cm

Material

Främst PVC

Vikt

1,5 kg
 • Billig
 • Fungerar fint till vanlig, lugn yoga
 • Inte de behagligaste färgerna
 • Sämre grepp om ytan blir svettig

Recension

Yogamattan eller träningsmattan som den egentligen kallas, tillverkad av Master Fitness är en väldigt praktisk och simpel yogamatta. Den kommer i två något skrikande färger vilket kanske tar en del av yogan ur mattan, där yoga ofta förknippas med lugn och harmoni. Nu är visserligen utseendet en sak och det praktiska en annan, och den kan självklart fungera lika bra oavsett val av färg.

Materialvalet för mattan är olika sorters mjuka plaster där PVC är den främst förekommande. Ytmåtten och tjockleken erbjuder inte på några överraskningar utan här är det standardmått som gäller med 185 x 61 cm i yta och 4 mm tjocklek.

När yogamattan ska användas i praktiken är det mycket som vi hade förväntat oss. Variationen i känsla bland PVC mattor brukar vara låg, med funktionalitet i fokus. Greppet är bra och vi får ett hållbart intryck. Tjockleken hade gärna fått vara lite högre för att öka bekvämligheten dock. När det väl börjar bli svettigt tappas en del av greppet även om det går att yoga vidare utan större bekymmer.

Skötseln är väldigt enkel. Plast är inte direkt känt för att vara ett material som suger åt sig vätska eller smuts på det sättet, och därför räcker det oftast med ett svep med en trasa så är det mesta av smutsen, svett och torkad svett borta. Yogamattan kan tyvärr inte tvättas i maskin.

Sammanfattning

Master Fitness träningsmatta eller yogamatta som vi vill kalla den är väldigt prisvärd i sin prisklass. Den erbjuder inget exceptionellt utan här är det full fokus på grundläggande praktiska egenskaper. Allt det här reflekteras dock i priset vilket är lågt, därav prisvärdheten. Färgvalet är väl ingen hit enligt oss men det är trots allt en smaksak. Hade tjockleken varit runt 6 mm och färgvalet en annan hade det här kunnat bli en riktig storsäljare.

6. Master Fitness träningsmatta
4.1
Gymgrossisten

7. Yogiraj Organic lite

4.0

Tjocklek

4 mm

Storlek

183 x 61 cm

Material

Naturgummi

Vikt

2 kg
 • Helt tillverkad av ekologiskt naturgummi
 • Allergivänlig
 • Något högt pris om inte hänsyn tas till miljömaterialet som använts

Recension

Yogiraj Organic lite yoga mat är en helt rosa yogamatta som är tillverkad i naturgummi. Ovansidan både ser och känns likadan som undersidan vilket ger goda framtida möjligheter när saker börjar slitas, och det går att vrida och vända yogamattan eftersom ingen sida är specifikt avsedd för att vara botten.

Yogamattan väger 2 kg vilket gör den till lite lättare än många andra med samma tjocklek och storlek. Storleksmässigt avviker inte den här mattan alls utan mäter de vanliga 183 x 61 cm. Vi märker när vi öppnar förpackningen en lite annorlunda lukt som kommer från yogamattan, men det brukar vara ett tecken på äkta vara. Doften kommer delvis att bli mindre intensiv när yogamattan vädrats lite.

Vi uppskattar smidigheten med att kunna rulla ut och in mattan hur som helst eftersom ytorna fungerar lika bra oavsett vilken man väljer. Greppet mot golvet är utmärkt, även om golvet är slätt. Greppet mot handflator och fötter är även de väldigt bra, och trots lite svett börjar man inte att glida. Vissa bekymmermed glid kan börja uppstå om man svettas väldigt mycket.

Efter ett pass är det lätt att rengöra yogamattan. Den ska aldrig tvättas i maskin utan det räcker med att bara låta den torka om det inte var ett svettigt pass, och om det var det får man ta en fuktig trasa.

Priset ligger något i överkant men det är sällan man kommer ifrån det när det handlar om naturgummi.

Sammanfattning

Vi får ett kvalitativt intryck av yogamattan men för priset hade vi ändå önskat en mer robust yogamatta. De praktiska egenskaperna är ändå väldigt goda. Miljöaspekten gör att priset drar iväg lite men vill man satsa på något där man har tagit hänsyn till tillverkning och miljö, kan det ibland kosta. Det finns bättre yogamattor som är billigare, men den här har en bra balans mellan hållbarhet och pris.

7. Yogiraj Organic lite
4.0
Svensk hälsokost

8. Casall Yoga Mat Bamboo

3.9

Tjocklek

4 mm

Storlek

180 x 61 cm

Material

TPE gummi, bambufiber & rishuk

Vikt

0,63 kg
 • Ultralätt
 • Miljötänk bakom tillverkningen
 • Sämre dämpning och bekvämlighet
 • Tappar märkbart med grepp vid svettning

Köpguide Yogamatta - Tips för ett lyckat köp

Vår köpguide har som syfte att hjälpa till i valet av yogamatta bland alla de olika alternativ som förekommer. Även om yogamattan bara är en matta som rullas ut i slutänden, finns det flera skillnader som kan påverka upplevelsen på olika sätt. Med våra tips nedan kommer man att ha lärt sig allt det viktiga som finns att veta om yogamattor.

Materialval

Yogamattor kommer i flera olika material. Det går inte säga att säga att ett av materialen är överlägsen alla andra, utan det handlar om att överväga deras för- och nackdelar. Vi kommer inte att lyfta upp exakt alla material som finns, men de som står för över 95 % av alla yogamattor. Dessa är följande:

 • PVC – PVC står för polyvinylklorid och är en form av plast. Det här är det vanligaste materialet som yogamattor är tillverkade i och anledningen är att den både är billig att tillverka och slitstark. Några av nackdelarna är att materialet inte alltid anses så miljövänligt och kan kännas svettig mot huden.
 • Naturgummi – Naturgummi är precis som det låter, gummi från naturen. Det här är ett miljövänligt alternativ som känns mjukt och kan brytas ner av miljön. Materialet har helt naturligt även ett bra grepp mot golvet och goda allergivänliga egenskaper. Nackdelen är att den kan vara lite dyrare.
 • Kork – Kork är ett naturmaterial med många intressanta egenskaper. Korken ger ett utmärkt grepp och är ett naturmaterial som också är antibakteriellt. Den erbjuder även hög bekvämlighet genom att vara mjuk och genom att kunna suga upp en del svett som sedan kan avdunsta naturligt. Nackdelen är som vanligt priset som brukar vara en hel del högre.
 • Bomull – Bomull är de flesta vana vid från kläder och har därmed liknande egenskaper som kläder brukar ha. Yogamattor av bomull andas bra och är mjukt. De har en hög nivå av bekvämlighet. De är dock inte alltid riktigt lika slitstarka och kan glida runt en del om inte ett halkskydd har sytts på undersidan. Yogamattor av bomull brukar kunna rengöras lättare eftersom de i många fall kan köras i tvättmaskin. Priset brukar vara högre än för andra material eftersom det går åt mycket bomull för att få en slitstark yogamatta.
 • Ull – Ull kommer från djur tillskillnad från bomull som kommer från växter, annars har både ull och bomull flera likheter i grunden. Ull är mer elastiskt i grunden och suger inte åt sig riktigt lika mycket vätska som bomull. Ull ger goda förutsättningar till en yogamatta men som vanligt är nackdelen är priset blir en hel del högre jämfört med flera andra alternativ.

Greppytan

Greppytan är väldigt viktig när det kommer till yogamattor. När det talas om greppytan är det både greppet mellan yogamatta och golv, och yogamatta och användaren som är intressant.

I vissa positioner kommer det vara direkt farligt om man skulle tappa greppet om sin yogamatta. De flesta material har ett bra grepp mot händer och fötter när allting är torrt, men det kan ändras när det börjar bli svettigt. Material som trotts mycket svettande brukar ge ett bra grepp är kork och bomull.

Material som ger ett gott grepp mot golv är i första hand gummi av olika slag och PVC material. Vissa yogamattor av kork och tyger kan ha svårt att greppa mot ett slätt golv, men det brukar ha lösts genom att undersidan består av ett annat material än ovansidan.

Tjocklek

Tjockleken på yogamattan är främst en bekvämlighetsfaktor men påverkar även hållbarheten och kan dämpa belastningen på kroppen beroende på vilka övningar som utförs. En minsta rekommenderad tjocklek enligt oss är 4 mm för att få det bästa från alla världar. Att det blir bekvämare om det är tjockare är naturligt för de flesta, men en tjockare yogamatta kommer också att hålla längre. Det finns mer material som håller ihop matten och det tar längre tid att nöta ut ytorna.

Förutom att en tjockare yogamatta är bekvämare kan det också reducera nötning av ben och leder vid vissa övningar, särskild hos äldre eller mer sköra personer. Det här gäller dock bara i övningar där man hoppar. När man sedan landar dämpas fallet mer om yogamattan är tjockare, och därmed mjukare.

Storlek

Det finns fall där man brukar säga ”less is more”, men det gäller inte yogamattor. En liten yogamatta kommer inte vara särskilt mycket mindre i ihoprullat tillstånd och kommer verkligen inte underlätta när yogamattan väl ska användas. En stor yogamatta kommer inte att vara lika begränsande med var man kan röra sig och ställa ner fötter och händer. Priset brukar inte heller påverkas allt för mycket av storleken, utan har främst att göra med den generella kvalitén på yogamattan och vilket material den är tillverkad i. Därför kan det vara givande att undvika de lite mindre yogamattorna och istället satsa på de lite större.

Skötsel

För de flesta kommer yogamattan bli svettig då och då, eller varje gång den används. En yogamatta kommer aldrig ta skada av svetten men beroende på främst materialet kommer skötseln att se annorlunda ut. Yogamattor av tyg kan ofta tvättas i maskin medan de som är gjorda av plast eller vissa ömtåligare naturmaterial brukar må bättre av handtvätt. Bara genom att torka av yogamattan med en trasa vid behov efter ett pass, kommer se till att yogamattan inte kommer att behöva en rejäl tvätt särskilt ofta. Vill man dock kunna tvätta yogamattan i maskin är det viktigt att ta en noggrann titt bland egenskaperna eftersom stora variationer förekommer.

Tillbehör

De två vanligaste tillbehören som kan följa med är en påse eller en bärrem till yogamattan. Båda dessa underlättar både förvaringen men också transporten. Påsen kommer även att skydda bättre vid frakt och transport. Skulle man av någon anledning inte få med en av dessa tillbehör går det lika bra att använda valfri rem, men här är det viktigt att remmen inte är för tunn. Om den är för tunn kan den skära in i yogamattan och skada den om den spänns åt för mycket.

Produktjämförelse

ProduktTjocklekStorlekMaterialVikt
Yogamatta Sacred Extra Thick Ivory White
4.7
6 mm183 x 61 cmPVC1,5 kg
Flowlife Flowmat
4.5
4 mm183 x 61 cmKork & naturgummi2,3 kg
Yogamatta merinoull
4.4
ca 15 mm200 x 90 cmMerinoull2,7 kg
Casall Yoga mat Grip & Cushion III
4.3
5 mm183 x 68 cmNaturgummi & polyuretan3,1 kg
Gymstick Premium Yoga Mat
4.1
3 mm172 x 61 cmNaturgummi & PU1,81
Master Fitness träningsmatta
4.1
4 mm185 x 61 cmFrämst PVC1,5 kg
Yogiraj Organic lite
4.0
4 mm183 x 61 cmNaturgummi2 kg
Casall Yoga Mat Bamboo
3.9
4 mm180 x 61 cmTPE gummi, bambufiber & rishuk0,63 kg

Vanliga frågor om Yogamatta

Vad tycker du om den här artikeln?

Betyg 4.3 / 5 (30 röster)

Läs några av våra liknande artiklar